Doe mee!

Wil je bijdragen aan ons goede doel? Dat kan op allerlei manieren. Doneer een bedrag of doe mee met een van onze activiteiten. Wil je zelf een activiteit op touw zetten? Op deze pagina geven we een paar inspirerende ideeën. Iedere euro komt ten goede aan het onderwijs van de kinderen in het dorp Ayllu Llakt. Alle kleine beetjes helpen bij het waarmaken van hun dromen.

Duin tot Duin wandeltocht

Ieder jaar organiseert Caya Cama Ecuador een Duin tot Duin wandeltocht. 16 kilometer wandelen in de prachtige duinen van Bloemendaal. De minimale bijdrage voor deelname is 50 euro. De opbrengst komt volledig ten goede aan de kinderen in Ayllu Llakta.

Ook meewandelen? E-mail dan .

Een impressie van de Duin tot Duin wandeltocht in 2021.

Kerken in actie

Diverse kerken dragen Caya Cama Ecuador een warm hart toe. De afgelopen jaren ontvingen we steun van onder meer de Kogerkerk in Koog aan de Zaan, de Messiaskerk in Wassenaar en de Maria Magdalenakerk in Wormer.

De Messiaskerk in Wassenaar organiseerde in 2014 een boekenbeurs.

Acties op scholen

Diverse basisscholen organiseerden acties om geld op te halen voor Caya Cama Ecuador, zoals de Beatrixschool in Haarlem, de Golfbreker in Koog aan de Zaan, de Vinckhuysenschool in West-Graftdijk, Jenaplanschool De Kring in Oegstgeest, de Bloeiende Perelaar in Zuidoost-Beemster en de Sint Janschool in Breezand.

Basisschool De Golfbreker in Koog aan de Zaan hield in 2013 een sponsorloop voor Caya Cama Ecuador.

De cheque van de Vinckhuysenschool was heel welkom in het dorp Ayllu Llakta.

Creatieve acties

Trouwe donateurs bedachten allerlei creatieve acties om geld in te zamelen. Er zijn tientallen potten jam gemaakt, houten kerstbomen en engelen geknutseld en mondkapjes genaaid. Geweldige acties, die veel geld opbrachten.

Schenken

Je kunt geld nalaten aan Caya Cama Ecuador via je testament. Als goed doel hoeven wij geen erfbelasting te betalen, dus iedere euro komt bij de stichting terecht. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op.

Verjaardagen en jubilea

Iets te vieren? Vraag een donatie in plaats van een cadeau! Veel mensen gingen je voor; iedere ingezamelde euro gaat naar de kinderen van Ayllu Llakta.