Dam tot Dam komt eraan!

Voor de vijfde keer doet Caya Cama Ecuador mee aan de Dam tot Damloop, dit jaar op zondag 18 september. We hebben drie teams ingeschreven en hebben nog een paar plekken vrij. Heb je zin om te lopen en wil je de kinderen in Ayllu Llakta steunen? Doe mee en vul het inschrijfformulier in! Wij regelen inschrijving, chip en startnummer en natuurlijk krijg je het unieke Caya Cama Ecuador Dam tot Damloop-shirt. Jij zorgt voor minimaal 150 euro sponsorgeld dat je – als je het slim aanpakt – inzamelt bij vrienden en familie. Het enige dat jij hoeft te doen is lekker hardlopen in een van onze enthousiaste teams.

Haas voor snelle lopers

Berend van Zeggeren is tot nu onze snelste loper. Hij klokte vorig jaar een tijd van 1:04:14. Dit jaar biedt hij zich aan als haas voor mensen die tussen de 1:10 en 1:20 willen lopen. Gaat dit voor jou veel te snel? Geen punt, we hebben lopers van alle niveaus in onze teams. Er is altijd wel iemand bij van jouw niveau. Na de loop ontmoeten we elkaar allemaal bij onze feestelijk Ecuadoriaanse kraam, waar je eten en drinken krijgt aangeboden.

Wat: Dam tot Damloop, 10 mijl (16 kilometer)
Wanneer: zondag 18 september 2016
Waar: van Amsterdam naar Zaandam

Je kunt ook wandelen

Geen zin in hardlopen? Doe dan mee met de wandeltocht van 20 kilometer, op zaterdag 17 september. We vertrekken om 9.30 bij de Dam in Amsterdam en bij aankomst in Zaandam krijg je een feestelijk van vertegenwoordigers van ons bestuur. Wij regelen je inschrijving en je krijgt een unieke Caya Cama Ecuador-pet. Jij zorgt voor minimaal 100 euro sponsorgeld. Vorig jaar deden we voor het eerst mee en het was een gezellige, sfeervolle dag. Enthousiast geworden? Geef je op. Je bent van harte welkom in ons wandelteam!

Caya Cama Ecuador Dam tot Dam loop 2015 gezellig en succesvol collage verslag

Caya Cama Ecuador Dam tot Dam loop 2015 gezellig en succesvol collage verslag


Wat: Dam tot Dam wandeltocht, 20 kilometer
Wanneer: zaterdag 17 september 2016
Waar: van Amsterdam naar Zaandam

Ik wandel mee met de Dam tot Dam wandeltocht