Duin tot Duin Wandeltocht voor Caya Cama Ecuador
Doe mee!

Op zondag 30 september organiseren we de tweede Caya Cama Duin tot Duin Wandeltocht. Doe mee!

Wat is het?

Een wandeling van 16 kilometer door de prachtige duinen bij Bloemendaal. We hebben een mooie tocht uitgezet. Begin- en eindpunt zijn bij Het Duincafé De Kennemerduinen aan de Zeeweg in Overveen (bij het Bezoekerscentrum). Je kunt hier komen met de trein (uitstappen bij station Overveen en dan nog 10 minuten lopen) of met de auto. Er is een ruim (betaald) parkeerterrein.

Wat kost dat?

Je betaalt (minimaal) 50 euro aan de stichting Caya Cama Ecuador. Iedere euro gaat naar het onderwijs van de kinderen in Ayllu Llakta. Tip: laat je sponsoren door je vrienden, familieleden, buren en collega’s. Het is immers voor een goed doel! En jij doet al genoeg: je wandelt op je vrije zondag 16 kilometer door bos en duin.

Wat doen wij?

Wij zorgen voor een kleurrijke ontvangst, een prachtige route, een versnapering onderweg en voor veel gezelligheid.

Wat levert het op?

Je draagt bij aan de toekomst van de kinderen in Ayllu Llakta. Dankzij het geld dat je ophaalt, kunnen bijna 30 kinderen een opleiding volgen en de armoede achter zich laten. En het loont echt! We zijn al dertien jaar actief in het dorp en een van de oudste meiden is sinds kort huisarts.

Geef je NU op!

We hopen op veel wandelaars (en een fikse opbrengst). Je ontvangt een bevestigingsmail en we vragen je om in augustus het geld over te maken. Hoe eerder je je opgeeft, hoe meer tijd je hebt om sponsors te werven.

Wandel mee op zondag 23 september en geef de kinderen in Ecuador een mooie toekomst! post@cayacama.nl