Loop mee voor Caya Cama Ecuador met de Dam tot Damloop 2018

Dam tot Damloop 2018
Doe mee!

De Dam tot Damloop op zondag 23 september is volledig uitverkocht. Maar in onze teams is nog plek!

Wat is het?

De Dam tot Damloop is een van de grootste hardloopevenementen in Nederland. Wij doen ieder jaar mee met een paar teams. Op zondag 23 september rennen 50.000 mensen van Amsterdam naar Zaandam: 10 mijl in totaal (16 kilometer)

Wat kost dat?

Als je meeloopt in een van de teams van Caya Cama Ecuador, haal je geld op voor de kinderen in het dorp Ayllu Llakta. Je sponsorbijdrage is (minimaal) 150 euro. Iedere euro gaat naar het onderwijs van de kinderen. Tip: laat je sponsoren door je vrienden, familieleden, buren en collega’s. Het is immers voor een goed doel! En jij doet al genoeg: je rent op je vrije zondag 16 kilometer van Dam tot Dam.

Wat doen wij?

Wij zorgen voor je inschrijving, een uniek Caya Cama hardloopshirt, een warme ontvangst na de finish en voor veel gezelligheid.

Wat levert het op?

Je draagt bij aan de toekomst van de kinderen in Ayllu Llakta. Dankzij het geld dat je ophaalt, kunnen bijna 30 kinderen een opleiding volgen en de armoede achter zich laten. En het loont echt! We zijn al dertien jaar actief in het dorp en een van de oudste meiden is sinds kort huisarts.

Geef je NU op!

We hebben plek voor maximaal 20 lopers. Wie zich als eerste meldt, is verzekerd van een startplek.

Schrijf je in via berend@cayacama.nl en we nemen snel contact met je op.