Kerken in actie

Diverse kerken dragen Caya Cama Ecuador een warm hart toe. De afgelopen jaren ontvingen we steun van onder meer de Kogerkerk in Koog aan de Zaan en de Messiaskerk in Wassenaar. In 2016 en 2017 heeft de Maria Magdalenakerk in Wormer zich flink ingezet voor de kinderen in Ayllu Llakta. Er werd geld ingezameld tijdens collectes en een aantal activiteiten, zoals een leuke violenactie.

Actie op school

Organiseer een sponsorloop, inzamelactie, bakwedstrijd, veiling of een andere actie en zamel geld in voor de kinderen in Ayllu Llakta. Wij komen in iedere klas om ons verhaal te vertellen en laten foto’s en filmbeelden zien. Er is een uitgebreid informatiepakket beschikbaar.

Basisschool De Golfbreker in Koog aan de Zaan hield in 2013 een sponsorloop voor Caya Cama Ecuador.

Verjaardagen en jubilea

Iets te vieren? Vraag een donatie in plaats van een cadeau! Veel mensen gingen u voor; iedere ingezamelde euro gaat naar de kinderen van Ayllu Llakta.

Schenken

U kunt geld nalaten aan Caya Cama Ecuador via uw testament. Als goed doel hoeven wij geen erfbelasting te betalen, dus iedere euro komt bij de stichting terecht. Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op.