Doe mee!

Wil je bijdragen aan ons goede doel? Dat kan op allerlei manieren. Doneer een bedrag of doe mee met een van onze activiteiten. Wil je zelf een activiteit op touw zetten? Op deze pagina geven we een paar inspirerende ideeën. Iedere euro komt ten goede aan het onderwijs van de kinderen in het dorp Ayllu Llakt. Alle kleine beetjes helpen bij het waarmaken van hun dromen.

September-actie op of rond 27 september 2020

Onze jaarlijkse Duin tot Duin wandeltocht gaat dit jaar niet door, vanwege de coronamaatregelen. In plaats daarvan organiseren we van 24 tot en met 27 september een speciale september-actie: wandel, loop of fiets voor Caya Cama Ecuador! Of doe iets anders – als je maar geld ophaalt voor het onderwijs van de kinderen in Ayllu Llakta. Je kunt deze activiteit alleen doen, of in een klein groepje, op veilige afstand van elkaar. Laat ons weten wat je gaat doen via post@cayacama.nl en wij sturen je een van onderstaande digitale posters die je kunt delen met je familie en vrienden. Hoe meer geld je ophaalt, hoe meer wij kunnen doen voor de kinderen in Ayllu Llakta. Een foto tijdens je activiteit vinden we heel leuk, liefst met een van onderstaande posters. En maak je de opbrengst over, zet er dan bij ‘september-actie’.

Wat doe jij voor Caya Cama Ecuador?

Kerken in actie

Diverse kerken dragen Caya Cama Ecuador een warm hart toe. De afgelopen jaren ontvingen we steun van onder meer de Kogerkerk in Koog aan de Zaan, de Messiaskerk in Wassenaar en de Maria Magdalenakerk in Wormer.

Actie op school

Organiseer een sponsorloop, inzamelactie, bakwedstrijd, veiling of een andere actie en zamel geld in voor de kinderen in Ayllu Llakta. Wij komen in iedere klas om ons verhaal te vertellen en laten foto’s en filmbeelden zien.

Basisschool De Golfbreker in Koog aan de Zaan hield in 2013 een sponsorloop voor Caya Cama Ecuador.

Schenken

Je kunt geld nalaten aan Caya Cama Ecuador via je testament. Als goed doel hoeven wij geen erfbelasting te betalen, dus iedere euro komt bij de stichting terecht. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op.

Word donateur

Maak dromen waar en geef de kinderen in Ayllu Llakta een toekomst.

Voor 80 euro per maand kan Auki naar de middelbare school

De lagere school van Pacha kost 40 euro per maand

Voor 160 euro kan Rubèn naar de universiteit

> Word hier donateur

Verjaardagen en jubilea

Iets te vieren? Vraag een donatie in plaats van een cadeau! Veel mensen gingen je voor; iedere ingezamelde euro gaat naar de kinderen van Ayllu Llakta.